Impressie

Hieronder vind u enkele praktijkvoorbeelden waar de ruimte geschikt voor is.

Concertpodium en oefenlocatie

Bent u muzikant, solo of in een grotere bezetting, en bent u opzoek naar een podium voor optredens en/of gebruik als repetitieruimte? Dan is Podium Poort dé plek voor u! U kunt hier (buiten de Corona-tijd om) tot 50 man publiek verwelkomen. Nu in tijden van Corona kunt u hier voor ongeveer 20 man optredens verzorgen. Akoestisch is het om door een ringetje te halen. Maar ook qua sfeer is het heel fijn: intiem en het biedt veel mogelijkheden. Ook is de sfeer inspirerend door creatieve kunst aan de wand en in de vitrinekasten. 

Opnames bedrijfsfilms en videoclips

Mijn eigen bedrijfsfilm van MK Music, de bedrijfsfilms van Podium Poort, van M+H Muziek en van Paintings of Music zijn opgenomen in Podium Poort door VPromotions, met wie ik een fijne samenwerking heb en welke ik ook aanraad mocht u een videoclip of bedrijfsfilm willen opnemen. De ruimte is er zeer geschikt voor: ruim, licht (zowel natuurlijk- als kunstlicht), hoog en akoestisch heel mooi. Voorbeelden:
  • Cultuurfonds Almere is hier een hele dag geweest om opnames te maken voor stockfoto- en videografie. Hier een paar voorbeelden van beelden achter de schermen.
  • Daarnaast is er ook een videoclip opgenomen van een bijzondere samenwerking van een Italiaanse meesterpianist Nazareno Ferruggio en de bekende rapper Ginger!

Livestream concerten geven en opnames hiervan maken

Video- en audio- opnameapparatuur is aanwezig om deze akoestisch prachtige ruimte te huren, om livestream concerten te geven en opnames hiervan te maken. De opstelling bestaat uit drie camera’s op statief, die gekoppeld zijn aan een video- en een audio-mengpaneel, waar vanuit 8 kanalen audio digitaal kan worden opgenomen. Dit kan rechtstreeks worden uitgezonden op bijvoorbeeld Facebook en Youtube. 

Extra opties:
Er staat een prachtige Yamaha U5 semi-akoestische vleugel. Ook heb ik de mooie Yamaha Genos (keyboard) en een Yamaha P-155 (stagepiano). Deze kunt u per dagdeel huren.

Vergaderingen

De ruimte is ook zeer geschikt voor bijeenkomsten en presentaties. Er is genoeg ruimte om in verschillende opstellingen stoelen neer te zetten. 50 klapstoelen (25 zwarte, 25 witte) zijn al aanwezig. Ook zijn er genoeg stop-contacten over de ruimte verspreid, waar u eventuele apparatuur op kunt aansluiten. Een keukentje voor bereiding van koffie en thee is aanwezig. Ook zijn er 50 koffie- en theekopjes. 

Exposities

Door de grote wandoppervlakte (12 meter lengte en 4 meter hoogte, inclusief vide van 8 meter hoog), de eventuele uitbreiding met rasters die haaks op de muur kunnen worden geplaatst, de verschillende vitrinekasten en andere “tafels” waar (kunst)objecten mooi tot hun recht kunnen komen en het mooie licht is dit bij uitstek een mogelijkheid om uw (foto)werk te exposeren.  

Herdenkingsdiensten

Is er iemand overleden en u wilt uw dierbare gedenken dan is deze ruimte  ook zeker geschikt. De witte muren stralen rust uit. Er staat een sfeervolle  antieke tafelpiano die u kunt gebruiken als altaar.

Extra opties:
Livemuziek: Ik kan uiteraard als professioneel pianist hier sfeervolle livemuziek verzorgen, zowel op de voorgrond als op de achtergrond. Mogelijk met uitbreiding van violist Hans Luijcx (M+H Muziek) of zangeres Caren Polderman  

Thema-diners

Ik werk samen met verschillende cateraars. Zij kunnen u een heel gevarieerd smakenpalet aanbieden. Van een culinair 5-gangendiner tot aan een stampottenbuffet.

Extra optie:
Livemuziek: Ik kan voor u als professioneel pianist de livemuziek verzorgen op zowel voor- als achtergrond. Mogelijk met uitbreiding van violist Hans Luijcx (M+H Muziek) of zangeres Caren Polderman.